Sijainti

Agios Nikolaosin suositun ravintolan, Avocado Restaurantin, sijainti on todella mahtava. Ravintola sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, aivan upean Voulismeni-järven vieressä. Näköala järvelle on upea ja luo kokonaisvaltaisen elämyksen ruokaillessa ravintolassa. Avocado Restaurantin sijainti tekee siitä erityisesti suosikin niiden keskuudessa, jotka haluavat nauttia herkullisesta ruoasta upeassa ympäristössä.

Ravintolan läheisyydestä löytyy myös monia hotelleja ja kauppoja, jotka tekevät siitä helposti saavutettavan ja sopivan ruokapaikan niin lounaalle kuin illallisellekin. Agios Nikolaoksen tunnelmallinen miljöö sekä Avocado Restaurantin sijainti tekevät siitä ehdottomasti vierailun arvoisen paikan Kreeta-matkalla.

Aukioloajat

Avocado Restaurant pitää ovensa avoinna päivittäin aamiaista, lounasta, ja illallista varten. Aamiaista ravintolassa tarjoillaan aamusta klo 8 lähtien, ja asiakkaat voivat nauttia tuoreista aamiaisherkuista ravintolan terassilla nauttien upeasta järvenäkymästä. Lounasaikaan ravintola on erityisen suosittu niiden keskuudessa, jotka haluavat herkutella terveellisillä ja maukkailla ruoilla.

Illalliselle Avocado Restaurantissa kannattaa suunnata erityisesti auringon laskiessa, jolloin ravintolan tunnelma on erityisen romanttinen ja viihtyisä. Ravintolan henkilökunta toivottaa vierailijat lämpimästi tervetulleiksi ympäri päivän ja iltaa, tarjoten herkullisia ruokia ja juomia upeassa ympäristössä.

Menyy

Avocado Restaurantin menyy pitää sisällään laajan valikoiman herkullisia ja terveellisiä ruokia niin kasvissyöjille kuin lihansyöjillekin. Ravintola tunnetaan erityisesti herkullisista avokadoaterioistaan, jotka ovat ehdottomasti maistamisen arvoisia. Lisäksi ravintolasta voi valita esimerkiksi tuoreita kaloja, pastoja ja grillattuja herkkuja.

Ravintolan juomavalikoima on myös laaja, ja sieltä löytyy niin paikallisia viinejä kuin raikkaita cocktailejakin. Avocado Restaurantin tunnelmallinen ilmapiiri sekä herkullinen ruoka tekevät siitä suositun paikan niin paikallisten kuin turistien keskuudessa. Ravintola panostaa laatuun ja asiakaspalveluun, ja sen huomaa niin ruoassa kuin tunnelmassakin.

Ruokalista

Agios Nikolaosissa sijaitsevan Avocado Restaurantin ruokalista tarjoaa laadukkaita ja herkullisia kasvisruokia niin lounaaksi kuin illalliseksi. Ravintola panostaa tuoreiden ja paikallisten raaka-aineiden käyttöön, ja tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia annoksia. Ruokalistalla on runsaasti vaihtoehtoja niin vegaaneille kuin kasvissyöjillekin, ja jokainen ruokalaji on huolella valmistettu ja kauniisti esille laitettu.

Suosituimmat annokset

Ravintolan suosituimpia annoksia ovat muun muassa avokadopasta, falafelit ja halloumisalaatti. Avokado onkin ravintolan erikoisuus, ja se löytyy monista eri annoksista tuoreena ja herkullisena. Pasta-annokset ovat runsaita ja maistuvia, ja ne ovat saaneet paljon kiitosta asiakkailta. Falafelit taas ovat täyteläisiä ja mausteisia, ja ne sopivat hyvin niin pääruoaksi kuin välipalaksikin. Halloumisalaatti on raikas ja kevyt vaihtoehto, ja sopii hyvin kesäiseen ruokailuun.

Tunnelma

Avocado Restaurantin tunnelma on rento ja viihtyisä, ja ravintolan sisustus on moderni ja tyylikäs. Asiakkaat voivat nauttia ruoastaan ulkoterassilla ihaillen kaunista maisemaa ja tunnelmallista iltaa. Palvelu on ystävällistä ja ammattitaitoista, ja henkilökunta tekee parhaansa luodakseen rauhallisen ja rennon ilmapiirin. Ravintolassa vallitsee lämmin ja kutsuva tunnelma, ja siellä viihtyy varmasti niin ruoan ystävä kuin seurueen kesken rentoutumaan tullut matkailijakin.

Agios Nikolaosin suositut ravintolat – Avocado Restaurant

Hintataso

Agios Nikolaosin suosituimpiin ravintoloihin lukeutuva Avocado Restaurant tarjoaa herkullisia ja laadukkaita annoksia kohtuulliseen hintaan. Ravintolan hintataso on hieman keskitason yläpuolella, mutta ruoan laatu ja maku ovat ehdottomasti hintansa arvoisia. Voit nauttia esimerkiksi raikkaita salaattiannoksia, herkullisia pastoja ja tuoreita mereneläviä. Lounas- ja illallismenut ovat monipuolisia ja jokaiseen makuun löytyy varmasti jotain herkullista.

Arvostelut

Avocado Restaurant on saanut lukuisia positiivisia arvosteluja niin paikallisilta asukkailta kuin matkailijoilta. Ravintolan asiakkaat ovat kehuneet erityisesti raikkaita ja terveellisiä ruokavaihtoehtoja sekä ystävällistä palvelua. Monet asiakkaat ovat myös kiitelleet ravintolan rentoa ja viihtyisää tunnelmaa. Avocado Restaurant on saanut erinomaista palautetta erityisesti tuoreista raaka-aineistaan sekä laadukkaasta ruoastaan. Ravintola on ehdottomasti vierailun arvoinen, jos arvostat terveellisiä ja maistuvia ruokaelämyksiä.

Varaukset

Avocado Restaurant on suosittu ravintola Agios Nikolaosissa, joten varauksen tekeminen etukäteen on suositeltavaa. Voit varata pöydän helposti ravintolan verkkosivujen kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä ravintolaan. Varaamalla pöydän etukäteen varmistat paikkasi ja voit välttää odottelun ruokailun aikana. Ravintola on avoinna sekä lounas- että illallisaikaan, joten voit valita itsellesi sopivan ajankohdan ruokailulle. Avocado Restaurantin tunnelma on rento ja viihtyisä, joten voit nauttia ruoasta ja seurasta täysin rauhassa.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Avocado Restaurant Tripadvisor – Katso Avocado-ravintolan arvostelut ja asiakkaiden kommentit Tripadvisorissa.
Avocado Restaurant verkkosivusto – Tutustu Avocado-ravintolan viralliseen verkkosivustoon ja tutustu heidän ruokalistaansa ja palveluihin.
Avocado Restaurant Facebook – Seuraa Avocado-ravintolan Facebook-sivua ja pysy ajan tasalla tarjouksista ja tapahtumista.
Avocado Restaurant Instagram – Inspiroidu Avocado-ravintolan herkullisista annoksista ja tunnelmasta Instagram-kuvista.
Avocado Restaurant Lonely Planet – Lukijoiden suosittelema Avocado-ravintola Lonely Planetin arvostelussa.