Lentotarjonta Ateenaan on onneksemme melko runsasta. Valikoimasta löytyy niin suoria kuin välilaskullisia lentoja. Joustavampi matkaaja lentää luonnollisesti kohteeseen huomattavasti halvemmalla. Usein esimerkiksi keskellä viikkoa Suomesta lähtevät lennot ovat viikonloppulentoja huomattavasti halvempia. Matkailualan asiantuntijoiden mukaan tiistai ja torstai ovat asiakasmääriltään ne hiljaisimmat päivät, joten myös hinnat pysyvät tällöin alhaisimpina. Perjantai ja sunnuntai puolestaan asettuvat hintahaitarin kärkikastiin, kuten arvata saattaa. Mainittakoon vielä, että suosittuja loma-aikoja, kuten pääsiäistä ja joulua, kannattaa välttää. Mikäli kuitenkin mielii reissuun sesonkiaikana, on hyvä tarkistaa lentojen ja hotellien saatavuus hyvissä ajoin ennen matkaa.

Kreikkalainen lentoyhtiö Aegean liitelee päivittäin Helsingin ja Ateenan välillä, myös suoria lentoja on tarjolla tiettyinä viikonpäivinä. Lentojen hinnat liikkuvat ajankohdasta riippuen n. 250–300 € kieppeillä. Myös kotimainen Finnair lentää Ateenaan kahdesti viikossa. Usein sen sinivalkoiset lennot ajoittuvat joko keskiviikolle tai sunnuntaille. Finnairin suorien lentojen  matkustuskausi Ateenaan vuonna 2017 alkaa poikkeuksellisen myöhään eli kesäkun puolivälissä ja päättyy erityisen aikaisin eli jo elokuun alkupuoliskolla. Hyvissä ajoin varatut menopaluulennot voivat irrota tällöin noin 250 € keskivertohintaan. Myös norjalainen lentoyhtiö Norwegian lentää välilaskullisia lentoja Ateenaan. Yhtiö on lentohinnoiltaan tavallisesti se huokein ja tarjouksia löytyy usein. Norwegianin lentoja löytyy jopa alle 90 €:lla/ suunta, jos valitset lennot aikaisin ja joustat päivissä. Huomaa kuitenkin, että kaikki halpalentoyhtiöt veloittavat ruumaan menevästä matkatavarasta ja istumapaikan valinnasta erikseen.

Ateenan lentotarjouksia voi tarkastella esimerkiksi seuraavista osoitteista:

http://www.momondo.fi/

http://www.napsu.fi/

https://www.skyscanner.fi/

http://www.halvatlennot.fi/


Kommentit

Lennot Ateenaan — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>