Kreikkaan.com-sivusto on kirjoitettu nimenomaan suomalaisille, jotka harkitsevat Kreikkaan matkustamista tai haluavat tietää enemmän auringon ja Välimeren aaltojen hellimästä Helleenien tasavallasta. Sivustoa ei siis ole käännetty suomeksi, ja kirjoittajat pohjaavat tietonsa mahdollisimman pitkälti paikan päällä hankittuihin omiin kokemuksiinsa jopa vuosikymmenten ajalta.

Tarkoituksenamme on antaa tiivis tietopaketti niin itse Kreikasta kuin niistä lomakohteista, joita suomalaiset eniten rakastavat ja suosivat. Sen vuoksi olemmekin lähes poikkeuksetta keskittyneet saariin, jotka onnistuvat houkuttelemaan suurimmat turistivirrat. Manteretta edustaa ikivanha ja samalla ikinuori Ateena, jonka taika ei haihdu koskaan.

kreikkalainen ravintolaSivuja lukiessasi tuletkin huomaamaan, että jokainen Kreikan kohde on jokseenkin erilainen. Jokaisella saarella on omat sulonsa, ruokansa ja juomansa. Yhteistä kaikille kohteille ovat kuitenkin lukuisat historialliset nähtävyydet, Hangon keksin lailla hymyilevä aurinko, lähellä odottava kirkas meri ja sydämelliset kreikkalaiset, jotka tekevät kaikkensa, jotta viihtyisit. Lomasi voi parhaimmillaan tutustuttaa sinut paikallisten nykyiseen ja muinaiseen elämäntapaan. Älä siis ”piileskele” lomapäivinäsi vain hotellisi ja lähirannan mukavuuksien parissa, vaan tee tutkimusretkiä turistireittien ulkopuolelle. Siellä sinua odottavat todellinen Kreikka ja sen aarteet.

oia santorini auringonlaskuSivustoa tullaan ajan myötä rikastuttamaan, joten lukijoiden toiveita otetaan avosylin vastaan. Mikäli haluat lukea kohteesta, josta ei vielä ole omaa sivua, tai mistä tahansa itseäsi kiinnostavasta ja Kreikkaan liittyvästä asiasta, lähetä meille viestiä. Omat kokemuksesi voivat helpottaa muiden maanmiesten ja -naisten Kreikan vierailua, joten pyydämmekin sinua kirjoittamaan (asialliset) kommenttisi jokaisen sivun alalaidassa näkyvään kenttään.

Toivottavasti kreikkaan.com auttaa sinua seuraavan Kreikan-matkasi suunnittelussa, tarjoten apua ja ideoita nähtävyyksien, tekemisen, ruokailun ja vaikkapa itse matkakohteenkin valinnan osalta!

 

 

Voit ottaa ylläpitoon yhteyttä joko alla olevalla lomakkeella tai ylläpidon sähköpostiin info@kreikkaan.com


Kommentit

About — 1 kommentti

  1. Kiva sivusto mutta miksi kaikki Kreikka-sivustot aina keskittyy vaan saariin? Itse kaipaisin jo vähän enemmän tietoja mantereenkin kohteista, kait sielläkin jotain tutkittavaa on!? Tuli vaan mieleen, kun julkisuudessa on just kerrottu viikkojen ajan sieltä Pohjois-Kreikasta löytyneestä valtavasta haudasta. Olisikohan jo aika suomalaistenkin kiinnostua muustakin kuin auringosta ja hiekasta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>