Sijainti ja näkymät

Santorini on tunnettu upeista maisemistaan ja upeista auringonlaskuistaan, joten on vain luonnollista, että saarella on myös upeita ravintoloita, joissa voi nauttia näistä näkymistä samalla kun herkuttelee paikallisilla herkuilla. Yksi näistä ravintoloista on 1800-Floga Restaurant, joka sijaitsee Oian kylässä. Ravintola on rakennettu perinteiseen luolaan, ja sieltä avautuvat upeat näkymät Egeanmerelle ja saaren kuuluisille valkoisille taloille. Täällä voi todella tuntea olevansa keskellä paratiisia, kun nauttii herkullisia aterioita ja kauniita maisemia.

Ruokalista ja erityispiirteet

1800-Floga Restaurant tunnetaan erityisesti herkullisista Välimeren ruoistaan ja laadukkaasta palvelustaan. Ravintolan ruokalista on monipuolinen ja sieltä löytyy vaihtoehtoja niin lihaa, kalaa kuin kasviksiakin syöville. Erityisesti paikalliset herkut, kuten tuoreet merenelävät ja kreikkalaiset juustot, ovat suuressa roolissa ravintolan ruokalistalla. Lisäksi 1800-Floga Restaurant tarjoaa laajan valikoiman paikallisia viinejä, joista voi valita täydellisen juoman ruokailun seuraksi. Ravintolan tunnelma on intiimi ja romanttinen, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi illallisen nauttimiseen rakkaan kanssa tai rentoon illanviettoon ystävien kanssa.

Perinteiset kreikkalaiset ruuat

Vaikka 1800-Floga Restaurant tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja ruokalistallaan, erityisesti paikalliset herkut ovat se, mikä tekee ravintolasta uniikin. Kreikkalaiset ruuat tunnetaan mausteisista mauistaan ja tuoreista raaka-aineistaan, ja näitä perinteisiä makuja ravintola osaa todella hyödyntää ruoissaan. Esimerkiksi kreikkalainen salaatti, moussaka ja souvlaki ovat kaikki herkkuja, joita kannattaa kokeilla 1800-Floga Restaurantissa. Lisäksi ravintola tarjoaa jälkiruokalistallaan herkullisia kreikkalaisia jälkiruokia, kuten baklavalla ja loukoumadella. Näiden herkkujen parissa voi todella uppoutua kreikkalaiseen ruokakulttuuriin ja nauttia paikallisten makujen ainutlaatuisuudesta. Kaiken kaikkiaan 1800-Floga Restaurant tarjoaa aitoja ja laadukkaita kreikkalaisia makuja upeissa maisemissa, mikä tekee siitä ehdottoman vierailun arvoisen ravintolan Santorinilla.

Laadukkaat viinitarjoilut

Santorini tunnetaan upeista auringonlaskuistaan ja kauniista maisemistaan, mutta myös ravintolakulttuuri saarella on erittäin korkealaatuista. yksi suosituimmista ravintoloista saarella on 1800-Floga, joka tarjoaa vierailleen unohtumattoman ruokaelämyksen. Ravintola tunnetaan erityisesti laadukkaista viinitarjoiluistaan, ja heidän viinilistaltaan löytyy niin paikallisia kuin kansainvälisiäkin herkkuja. Santorinilla tuotetaan paljon kuuluisaa Assyrtiko-viiniä, ja 1800-Flogan viinilistalta löytyykin laaja valikoima paikallisia viinejä. Ravintolan henkilökunta osaa suositella sopivia viinejä ruokien kaveriksi, joten viinien ystävien kannattaa ehdottomasti vierailla tässä ravintolassa.

Tunnelmallinen sisustus

1800-Floga ravintolan tunnelma on ainutlaatuinen, ja se yhdistelee perinteitä moderniin tyyliin. Ravintola sijaitsee vanhassa luolatalossa, joka on remontoitu taidokkaasti säilyttäen perinteisen arkkitehtuurin tunnelman. Sisustus on elegantti ja romanttinen, ja se luo täydellisen miljöön illalliselle auringonlaskun aikaan. Ravintolassa on myös ulkoterassi, jolta avautuu upeat näkymät saaren maisemiin, ja se tarjoaa upean paikan nauttia ateriasta auringonlaskua ihaillen. Tunnelmallinen sisustus on yksi 1800-Flogan valteista, joka tekee ruokailukokemuksesta unohtumattoman.

Ystävällinen palvelu

Ravintolaan vierailevat matkailijat kehuvat erityisesti henkilökunnan ystävällistä ja huomaavaista palvelua. Vaikka ravintola onkin suosittu ja usein täynnä asiakkaita, henkilökunta onnistuu luomaan jokaiselle vieraalle henkilökohtaisen ja lämpimän kokemuksen. He osaavat suositella ruokien ja viinien kanssa, ja heidän ammattitaitonsa sekä ystävällinen asenteensa tekevät vierailusta vieläkin miellyttävämmän. Ravintolan tunnelma yhdessä laadukkaan ruoan, viinien ja ystävällisen palvelun kanssa tekevät 1800-Flogasta ehdottomasti yhden Santorinin suosituimmista ravintoloista.

Suosittu lounas- ja illallispaikka

Santorinin saarella sijaitseva 1800-Floga Restaurant on yksi alueen suosituimmista ruokapaikoista. Ravintolan sijainti Kastelian kylässä tarjoaa upeat näkymät kalderalle, mikä tekee siitä erityisen suositun matkailijoiden keskuudessa. 1800-Floga Restaurant tarjoaa vierailleen aidon kreikkalaisen ruokaelämyksen, joka yhdistää perinteisen kreikkalaisen ruoan tuoreisiin ja paikallisiin raaka-aineisiin. Ravintolassa on tunnelmallinen ulkoterassi, jossa asiakkaat voivat nauttia ateriastaan upeissa maisemissa.

Ravintolan ruokalista koostuu perinteisistä kreikkalaisista ruokalajeista, kuten moussaka, souvlaki ja tzatziki. Lisäksi ravintolasta saa myös tuoretta kalaa ja äyriäisiä, jotka ovat saaren erikoisuuksia. 1800-Floga Restaurant tarjoaa myös laajan valikoiman paikallisia viinejä, jotka täydentävät täydellisesti ruokailukokemuksen. Ravintolan ystävällinen henkilökunta on aina valmis suosittelemaan sopivia ruokavaihtoehtoja ja viinejä asiakkailleen.

Hinnat ja hintataso

Vaikka 1800-Floga Restaurant onkin yksi alueen suosituimmista ravintoloista, sen hinnat ovat kohtuulliset ja sopivat useimpien matkailijoiden budjettiin. Ravintolan annokset ovat runsaita ja laadukkaita, mikä tekee ruokailusta hintansa arvoisen. Alkuruoat alkavat noin 10 eurolla, pääruoat 15-25 eurolla ja jälkiruoat 7-12 eurolla. Viinilista on monipuolinen, ja pullo viiniä maksaa noin 20-30 euroa. Kokonaisuudessaan 1800-Floga Restaurant tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen, joka houkuttelee paljon matkailijoita nauttimaan paikallisista herkuista upeissa maisemissa.

Ravintola hyväksyy yleisimmät luottokortit, mutta on myös suositeltavaa varautua käteisen käyttöön, sillä jotkut pienemmät ravintolat saarella eivät ehkä hyväksy korttimaksuja.

Varauksen tekeminen etukäteen

1800-Floga Restaurant on suosittu paikka, erityisesti kesäisin ja eri juhlapyhinä, joten varausta on suositeltavaa tehdä etukäteen. Ravintolaan voi varata pöydän helposti joko heidän verkkosivuiltaan tai soittamalla suoraan ravintolaan. Erityisesti iltaisin ravintola voi olla hyvinkin täynnä, joten varaus takaa paikan ja mahdollistaa miellyttävän ruokailuelämyksen ilman turhia odotteluja. Saaren turistisesongin aikana ravintolassa kannattaa varautua myös hieman pidempiin odotusaikoihin, mutta varaus auttaa varmasti asiakkaita välttämään ruuhkatilanteita.


Kommentit

1800-Floga Restaurant — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>