Vähemmän tunnetut kohteet Kreikassa

Tässä on esiteltynä 12 vähemmän tunnettua kohdetta Kreikassa.

Mani

Mani on viehättävä alue Etelä-Kreikassa Peloponnesoksen niemimaalla. Alueella on upeita perinteisiä kyliä, historiallisia linnoituksia ja kauniita rantoja. Pääset Maniin helposti vuokra-autolla tai linja-autolla Kalamatan kaupungista. Suositeltavia majoitusvaihtoehtoja ovat perinteiset kivitalot tai boutique-hotellit. Manissa on myös useita kodikkaita ravintoloita, joissa voit nauttia paikallisia herkkuja.

Samothrake

Samothrake on pieni saari Pohjois-Egeanmerellä lähellä Turkin rannikkoa. Saarella on upeaa luontoa, vesiputouksia ja historiallisia nähtävyyksiä, kuten kuuluisa Nike-samothrakelainen -veistos. Saavut Samothrakelle lentäen Ateenaan ja sieltä edelleen lautalla saarelle. Majoitusvaihtoehtoina ovat viehättävät perheomisteiset majatalot tai lomahuoneistot. Saarella on myös tunnelmallisia ravintoloita, jotka tarjoavat herkullisia paikallisia ruokia.

Nafpaktos

Nafpaktos on viehättävä rantakaupunki Keski-Kreikassa. Se sijaitsee upean Nafpaktoksen linnoituksen juurella ja tarjoaa kauniita hiekkarantoja sekä historiallisia nähtävyyksiä. Voit päästä Nafpaktokseen junalla tai linja-autolla Ateenasta. Majoitusvaihtoehtoina ovat viihtyisät hotellit ja lomamökit, joista useat sijaitsevat rannan läheisyydessä. Nafpaktoksessa on myös monia perinteisiä ravintoloita, joissa voit nauttia meren antimista ja paikallisista herkuista.

Monemvasia

Monemvasia on historiallinen kallioon rakennettu kaupunki Etelä-Peloponnesoksessa. Kaupungissa voit ihailla keskiaikaisia linnoituksia, kapeita kujia ja upeita näkymiä Egeanmerelle. Pääset Monemvasiaan ajamalla tai ottamalla bussin Spartasta tai Athenan lentokentältä. Majoitusvaihtoehtoina ovat perinteiset kivitalot tai viehättävät boutique-hotellit. Kaupungissa on myös tunnelmallisia ravintoloita, joissa voi maistella kreikkalaista keittiötä.

Zagorian kyliä

Zagorian kyliä sijaitsee Pindoksen vuoristossa Epiruksen alueella. Alueella on upeaa luontoa, rotkoja, jokia ja perinteisiä kivitaloja. Voit tutustua kyliin patikoimalla tai ajamalla vuoristoteitä pitkin. Suositeltavia majoitusvaihtoehtoja ovat perinteiset majatalot tai vuoristomajat. Zagorian kyliässä on myös perinteisiä tavernoja, joissa voit maistella alueen herkullisia ruokia.

Kythira

Kythira on viehättävä saari Lounais-Kreikassa, joka sijaitsee Peloponnesoksen niemimaan ja Kreetan saaren välissä. Saarella voit nauttia kauniista rannoista, perinteisistä kylistä ja kauniista luonnosta. Saavut Kythiralle lentäen Ateenasta tai lautalla mantereelta. Majoitusvaihtoehtoina ovat hotellit, lomahuoneistot ja perinteiset talot. Saarella on myös erilaisia ravintoloita, joissa tarjoillaan paikallisia herkkuja ja meren antimia.

Kastellorizo

Kastellorizo on pieni saari Itäisessä Välimeressä lähellä Turkin rannikkoa. Saarella on kauniita satamakyliä, turkoosinsinisiä laguuneja ja upeita näköaloja. Saavut Kastellorizolle lautalla Rodokselta tai lentäen Rodokselta tai Ateenasta. Majoitusvaihtoehtoina ovat perinteiset majatalot ja viehättävät boutique-hotellit. Saarella on myös hyviä kalastus- ja mereneläväravintoloita.

Methoni

Methoni on viehättävä kylä Länsi-Peloponnesoksessa. Kylässä on upea linnoitus, kauniita hiekkarantoja ja perinteisiä tavernoja. Pääset Methoniin vuokra-autolla tai linja-autolla Kalamatasta. Suositeltavia majoitusvaihtoehtoja ovat perinteiset majatalot ja huoneistot. Methonissa voit nauttia meren antimista ja kreikkalaisista herkuista rantaravintoloissa.

Tinos

Tinos on monipuolinen saari Kykladien saariryhmässä Egeanmerellä. Saarella on upeita rantoja, viehättäviä kyliä ja merkittäviä uskonnollisia kohteita, kuten Panagia Evangelistrian kirkko. Saavut Tinoselle lautalla Pireuksesta tai Rafinan satamasta. Majoitusvaihtoehtoina ovat hotellit, huoneistot ja perinteiset talot. Saarella on myös monia laadukkaita ravintoloita, joissa voi maistella perinteisiä kreikkalaisia ruokia.

Samothrake

Samothrake on kaunis saari Pohjois-Egeanmerellä. Saarella on upeita vuoristomaisemia, vesiputouksia ja koskematonta luontoa. Pääset Samothrakelle lautalla Alexandroupoliksesta tai Thassoksen saarelta. Majoitusvaihtoehtoina ovat hotellit, huoneistot ja perinteiset talot. Saarella voit nauttia paikallisista herkuista ja merenelävistä perinteisissä tavernoissa.

Nafpaktos

Nafpaktos on viehättävä kaupunki Länsi-Kreikassa Korintinlahden rannalla. Kaupungissa on historiallinen linnoitus, kauniita rantoja ja tunnelmallisia kujia. Pääset Nafpaktokseen vuokra-autolla tai linja-autolla Patraksesta. Majoitusvaihtoehtoina ovat hotellit, huoneistot ja perinteiset majatalot. Kaupungissa on myös monia perinteisiä tavernoita, joissa voit maistella kreikkalaista ruokaa ja meren antimia.

Lefkada

Lefkada on kaunis saari Joonianmerellä Länsi-Kreikassa. Saarella on upeita rantoja, turkoosinsinistä merivettä ja vuoristomaisemia. Pääset Lefkadalle lentäen Preveza-Aktio lentokentälle ja jatkamalla sieltä autolla tai linja-autolla. Majoitusvaihtoehtoina ovat hotellit, huoneistot ja huvilat. Saarella on myös monia laadukkaita ravintoloita, joissa voit nauttia paikallisista herkuista ja kreikkalaisista erikoisuuksista.


Kommentit

Omatoimikohteita — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>