Sijainti ja tunnelma

Cretan Corner sijaitsee Agios Nikolaosin kaupungin keskustassa, aivan järven rannalla. Ravintola tarjoaa upeat näkymät järvelle, ja asiakkaat voivat nauttia ateriastaan samalla ihaillen kaunista maisemaa. Ravintolan tunnelma on rento ja kotoisa, ja se sopii niin lounas- kuin illallisseurueidenkin kohtaamispaikaksi. Cretan Cornerin sisustus on perinteinen ja tunnelmallinen, mikä tekee vierailusta ainutlaatuisen ja ikimuistoisen.

Ruokalista ja annokset

Cretan Corner tarjoaa herkullisia kreikkalaisia ja kreetalaisia ruokia, jotka on valmistettu tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Ravintolan erikoisuutena ovat perinteiset kreetalaiset mezet, jotka ovat pieniä alkupaloja, jotka jaetaan pöytäseurueen kesken. Lisäksi ravintolasta saa maistuvia pääruokia, kuten moussakaa, souvlakia ja salaatteja. Makean ystäville on tarjolla herkullisia jälkiruokia, kuten baklavas ja loukoumi. Ruokalistan annokset sopivat niin lihaa, kalaa kuin kasvisruokavaliota noudattaville, ja jokainen löytää varmasti omat suosikkinsa.

Palvelu ja ystävällisyys

Cretan Cornerin henkilökunta on erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista. Asiakaspalvelu on ensiluokkaista, ja henkilökunta tekee parhaansa varmistaakseen asiakkaiden viihtyvyyden ja tyytyväisyyden. Ravintolassa vallitsee lämmin ja rento ilmapiiri, jossa asiakkaat voivat tuntea olonsa tervetulleiksi ja arvostetuiksi. Palvelun nopeus ja laatu ovat ensiluokkaisia, ja asiakkaat saavat aina apua ja neuvoja ruokavalintojensa suhteen. Cretan Cornerin henkilökunnan avuliaisuus ja ystävällisyys tekevät vierailusta entistäkin miellyttävämmän ja mieleenpainuvan.

Tunnelmallinen terassi

Agios Nikolaosin suositun ravintolan, Cretan Cornerin, tunnelmallinen terassi on ehdoton valinta ruokailupaikaksi Kreeta-matkalla. Terassilta avautuu upea näkymä merelle, ja täällä voi nauttia ateriasta auringon lämmössä samalla ihaillen kaunista maisemaa. Terassin rauhallinen tunnelma tekee siitä täydellisen paikan rentoutua ja nauttia hyvästä ruoasta.

Ravintolan terassilla voi nauttia niin lounasta kuin illallistakin. Tarjolla on laaja valikoima kreikkalaisia herkkuja, joiden lisäksi ravintola tarjoaa myös vaihtoehtoisia vaihtoehtoja niille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta. Palvelu terassilla on ystävällistä ja asiantuntevaa, mikä tekee ruokailuhetkestä entistä miellyttävämmän.

Paikalliset raaka-aineet

Cretan Corner panostaa ruoissaan paikallisiin raaka-aineisiin, mikä tekee ruoasta maistuvaa ja tuoretta. Kreeta on tunnettu herkullisista oliiviöljyistään, mausteista ja tuoreista vihanneksista, joita käytetään runsaasti myös ravintolan ruoissa. Ravintolan keittiössä valmistetaan perinteisiä kreikkalaisia ruokia aidolla paikallisella otteella.

Ravintolan ruokalista vaihtelee sesongin mukaan, ja ruoissa käytetään aina parhaita saatavilla olevia raaka-aineita. Esimerkiksi kaikki kala ja merenelävät ovat tuoreita ja paikallisia. Cretan Corner haluaa tarjota vierailleen aitoja makuelämyksiä, jotka kertovat Kreikan ruokakulttuurin tarinan.

Perinteiset kreikkalaiset herkut

Cretan Cornerin erikoisuutena ovat perinteiset kreikkalaiset herkut, jotka vievät maun matkalle Kreikan saaristoon. Ravintolan ruokalista tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia kreikkalaisia ruokia ja herkkuja, joista tunnetuimpia ovat esimerkiksi moussaka, souvlaki ja baklava.

Ravintolan mestarikokit valmistavat ruoat perinteisiä reseptejä kunnioittaen ja panostavat makujen tarkkaan tasapainoon. Jälkiruoaksi tarjolla on kreikkalaisia makeisia ja tuoreita hedelmiä, jotka viimeistelevät aterian täydellisesti. Cretan Cornerin perinteiset herkut ovat ehdoton valinta kaikille, jotka haluavat kokea Kreikan aitoa ruokakulttuuria parhaimmillaan.

Viinivalikoima

Agios Nikolaoksessa sijaitseva ravintola Cretan Corner tarjoaa laadukkaan viinivalikoiman, joka täydentää herkullista kreikkalaista ruokaa. Valikoimasta löytyy niin paikallisia kuin kansainvälisiä viinejä, joiden avulla voit täydentää ateriasi makuelämyksiä. Tarjoilijat ovat asiantuntevia ja osaavat suositella sopivia viinejä eri ruokalajeille. Voit siis luottaa siihen, että viinivalikoima täydentää ruokailukokemustasi Agios Nikolaoksessa.

Suosituimmat annokset

Cretan Cornerin suosituimmat annokset tarjoavat herkullisia makuja kreikkalaisen keittiön parhaista raaka-aineista. Yksi suosituimmista annoksista on paikallinen grillattu kala, joka tarjoillaan tuoreiden vihannesten ja oliiviöljyn kera. Lisäksi ravintolan kreikkalainen salaatti on ehdoton suosikki, jossa maistuvat kirsikkatomaatit, kurkku, feta-juusto ja oliivit. Cretan Cornerin annokset ovat runsaita ja maistuvat aitoon kreikkalaiseen tyyliin.

Hinnat ja hinta-laatusuhde

Cretan Cornerin hinnat ovat kohtuullisia ja tarjoavat hyvän vastineen rahoillesi. Vaikka ravintolassa tarjoillaan laadukasta ruokaa ja viinejä, ei hintataso ole turistirysän veroinen. Ravintolassa on rento ja tunnelmallinen ilmapiiri, jossa voit nauttia ruoasta ja juomasta rauhassa. Hinta-laatusuhde on siis kohdallaan, ja voit käydä Cretan Cornerissa herkuttelemassa useammankin kerran loman aikana ilman suurta lompakon kevenemistä.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Cretan Corner – Tripadvisor
Arvostettu kreikkalainen ravintola Agios Nikolaosissa, joka tarjoaa perinteisiä kreetalaisia makuja moderneissa ja viihtyisissä tiloissa.

Cretan Corner – Facebook
Seuraa Cretan Cornerin uusimpia tarjouksia ja tapahtumia Facebookissa ja pysy ajan tasalla ravintolan kuulumisista.

Cretan Corner – Instagram
Ihaile Cretan Cornerin herkullisia annoksia ja viehättävää tunnelmaa Instagramissa ja inspiroidu seuraavasta ruokamatkastasi Kreikkaan.